Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή, για τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.


Λόγω του 9ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η απόφαση της διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά αναφέρει τα ακόλουθα:

1. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, την Κυριακή 26/01/2020, στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Αίγινας ως εξής:
Από την 09:30 ώρα μέχρι πέρατος του αγώνα, ολόκληρη η Λεωφόρος Δημοκρατίας καθώς και μέρος της οδού Ακτή Τότη Χατζή, ήτοι από θέση "Κτίριο Βογιατζή" έως και το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από την 12:30 μέχρι πέρατος του αγώνα , στον παραλιακό οδικό άξονα επί των οδών Ν. Καζαντζάκη, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Ακτή Τότη Χατζή, ήτοι από τη θέση "Φανάρι του Μπούζα" (Άγιοι Απόστολοι) έως τη θέση "Άγιος Βασίλειος" και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

2. Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο Πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας και θα εφαρμοστούν μόνο με την προϋπόθεση χορήγησης σχετικής άδειας από την κατά νόμο αρμόδια Υπηρεσία.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png