Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ιωάννη Καποδίστρια.


Με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, συνεχίστηκαν το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας για την επέτειο της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα. Μετά την δοξολογία στην μητρόπολη και την εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας, οι επίσημοι, ο κλήρος, σημαιοφόροι και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία νησιού, μετέβησαν στην περιοχή της "Παναγίτσας" για την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων.

Στέφανα κατάθεσαν εκ μέρους του δήμου Αίγινας ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, εκπρόσωπος της Ρωσικής Πρεσβείας, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, η αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Τόμπρου από τον Δήμο Κέρκυρας, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμμοχώστου κ. Γιώργος Μπέρος, η κ. Ανδρονίκη Τσομάκα ως εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπλιέων και εκπρόσωπος του "Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Α. Καποδίστριας".
Τιμές απέδωσε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, η οποία κατά την αποχώρησή της παιάνισε το "Μακεδονία ξακουστή" στην παραλία της Αίγινας και δέχθηκε τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα του κόσμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png