Τα προϊόντα του Αιάκειον διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν στην έκθεση 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020.


Η κορυφαία έκθεση για την γαστρονομία έλαβε χώρα από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι! Σύμφωνα με τους διοργανωτές, χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν φέτος στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, για να δοκιμάσουν τα πιο ξεχωριστά προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα!  Εκατοντάδες εκλεκτά προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα διαγωνίστηκαν για την καινοτομία τους, τη συσκευασία και την γεύση τους στο πλαίσιο των "Βραβείων ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020", και αξιολογήθηκαν από μια έμπειρη επιτροπή ανθρώπων της γαστρονομίας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην έκθεση συμμετείχε με εξαιρετικά προϊόντα το Αιάκειον, το οποίο εκπροσώπησαν οι κύριοι Αλέξανδρος Κουκούλης και Μιχάλης Γαλάνης

Μέσα από 24 διαφορετικές κατηγορίες, και την διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας, η κριτική επιτροπή βαθμολόγησε και ανέδειξε 13 μεγάλους νικητές.

Βραβείο Γεύσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020
Για την ιδιαίτερη γεύσης τους βραβεύτηκαν στις κατηγορίες:
Ξηρό τρόφιμο: η κρέμα φιστικιού χωρίς ζάχαρη της εταιρείας ΑΙΑΚΕΙΟΝ

Βραβεία Πρωτοεμφανιζόμενου προϊόντος ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020
Έκαναν πρώτη φορά την εμφάνισή τους και κατάφεραν να διακριθούν μεταξύ δεκάδων προϊόντων που συμμετείχαν στην ενότητα πρωτοεμφανιζόμενου προϊόντος. Ο λόγος για τα προϊόντα της εταιρείας Κουκούλης Αλ – Γαλάνης Μιχ ΟΕ (ΑΙΑΚΕΙΟΝ) που κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η κρέμα φιστικιού χωρίς ζάχαρη, ενώ στην τρίτη η κρέμα φιστικιού.

Επιπλέον, βραβεύθηκαν με 3 αστέρια για την κρέμα φιστικιού χωρίς ζάχαρη, ενώ τους απανεμείθηκε 1 αστέρι για την κρέμα φιστικιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png