Τοποθετούνται καινούργιοι κάδοι, την Δευτέρα ξεκινά η ανακύκλωση στην Αίγινα.


Ξεκίνησε η τοποθέτηση σαράντα καινούργιων μπλε κάδων για την ανακύκλωση σε διάφορα σημεία της Αίγινας, ενώ αποσύρονται σταδιακά και οι παλιοί - κατεστραμμένοι μπλε κάδοι. Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε ότι από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει επίσημα η ανακύκλωση στην Αίγινα και ότι για την ενημέρωση των πολιτών θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο για μία ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στον κινηματογράφο "Τιτίνα".

Ο κύριος Πτερούδης επισήμανε ότι εκτός από τους σαράντα κάδους ανακύκλωσης που τοποθετούνται αυτή την στιγμή σε διάφορα σημεία του νησιού, έχει ξεκινήσει και η τοποθέτηση των 150 καινούργιων πλαστικών κάδων για τα σύμμεικτα απορρίμματα, που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς σιδερένιους, κατεστραμμένους κάδους. Επίσης, την Δευτέρα θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι (κώδωνες) για ανακύκλωση γυαλιού, ενώ προχωρά και ο σχεδιασμός για την διαχείριση των μικρομπάζων, που τα βλέπουμε συνήθως σε μπλε σακούλες κοντά σε κάδους απορριμάτων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png