Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι μπλε κώδωνες ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών σε διάφορα σημεία της Αίγινας.

 
Οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να δουν από σήμερα τους λεγόμενους μπλε κώδωνες ανακύκλωσης, που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του νησιού, δίπλα σε κάδους σύμμεικτων απορριμάτων. Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης είπε μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal ότι θα τοποθετηθούν σε αυτή τη πρώτη φάση 10 τέτοιοι κάδοι, ενώ αργότερα θα προστεθούν και άλλοι φτάνοντας τους 30.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι μπλε κώδωνες αποτελούν ένα χωριστό ρεύμα ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών. Εξυπηρετούν τους μεγάλους παραγωγούς και τα σημεία επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως π.χ. κέντρα διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα κτλ. όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων σε γυάλινη συσκευασία που υπό άλλες συνθήκες, θα κατέληγαν στα κοινά απορρίμματα.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι o δήμος Αίγινας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση  την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στον κινηματογράφο "Τιτίνα", για την έναρξη της ανακύκλωσης στην Αίγινα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png