Στην περιοχή "Μπαρού" στον Μεσαγρό, συνεχίζεται ο λειοτεμαχισμός ογκωδών αντικειμένων και κλαδεμάτων.


Τις τελευταίες ημέρες ο "terminator" της Υπηρεσίας Καθαριότητας, συνεχίζει το πρόγραμμα του λειοτεμαχισμού ογκωδών και κλαδεμάτων στην περιοχή "Μπαρού" στον Μεσαγρό. Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα στο Aegina Portal ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερουδης, εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαρτίου, τεμαχίζοντας ογκώδη αντικείμενα που βρίσκονταν στο σημείο, αλλά και όσα αντικείμενα μεταφέρονται από την υπηρεσία καθαριότητας, καθώς εξακολουθεί να ισχύει η πρόσκληση προς τους κατοίκους της περιοχής, που θέλουν να πετάξουν τέτοιου είδους ογκώδη αντικείμενα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κ. Πτερούδης επανέλαβε και σήμερα ότι στον χώρο είχαν μεταφερθεί πολλά ογκώδη αντικείμενα από παλιά και τόνισε ότι μετά τον λειοτεμαχισμό τους μεταφέρονται κατευθείαν στην Φυλή. Τέλος, σημείωσε πως όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες του "terminator" θα γίνει διαμόρφωση του χώρου, καθώς υπάρχουν πολλά ξερόχορτα στην περιοχή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png