Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αίγινα και Μεσαγρό, για τις καρναβαλικές παρελάσεις την Κυριακή.

 
Από την διεύθυνση της Αστυνομίας Πειραιά δημοσιεύθηκαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, καθώς και στην απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, την Κυριακή 01/03/2020:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Αίγινας, από την 16:00 έως 18:00, από τη συμβολή των οδών Ακτή Τότη Χατζή με Γυμναστηρίου προς την Λεωφόρο Δημοκρατίας, από την Πατριάρχου Γρηγορίου προς την Ν. Καζαντζάκη, από την Λεονάρδου Λαδά προς την Λεωφόρο Δημοκρατίας, από την Ιουλίας Κάτσα προς την Λεωφόρο Δημοκρατίας, από την Αιακού προς την Λεωφόρο Δημοκρατίας και από την Πηλέως προς την Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Για την καρναβαλική παρέλαση στον Μεσαγρό Αίγινας, από την 12:30 έως 14:30, από τη Λεωφόρο Αφαίας, ήτοι από θέση Mini market "Σπυριδάκης" έως και το Νηπιαγωγείο Μεσαγρού, επί της Λεωφόρου
Δημοκρατίας, ήτοι από θέση Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης έως και τη διασταύρωση έναντι πρώην Κοινότητας Μεσαγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 
Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png