Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αρχαιρεσίες από τον σύλλογο "Οι Φίλοι της Αίγινας".


Στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου ο σύλλογος "Οι φίλοι της Αίγινας", πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του συλλόγου ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Βασίλης Γρηγοριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες του συλλόγου. Ένα μέρος της ομιλίας του μπορείτε να δείτε στο video.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε: "Αναγνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο με πολύ ενεργή συμμετοχή στα τοπικά θέματα, με μία αξιοπρεπή στάση και πάντα εμπεριστατωμένη παρουσίαση των απόψεών του. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμο και για την δημοτική αρχή και για την ΚΕΔΑ, στην οποία προΐσταμαι, γενικά για το καλό του νησιού, η συνεργασία μαζί σας". Τέλος, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην εκδήλωση απαγγέλθηκε τιμητικά ένα ποίημα της Κατερίνας Αγγελάκη Ρουκ, από τον κ. Λευτέρη Αθερινό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png