Πρόταση Φίλιππου Τζίτζη - Στέλιου Λαμπαδάριου για δίμηνη απαλλαγή τελών κοινόχρηστων χώρων για τους επαγγελματίες.


Εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, σκοπεύει να φέρεις τις επόμενες ημέρες ο κ. Φίλιππος Τζίτζης και ο κ. Στέλιου Λαμπαδάριος, με θέμα την απαλλαγή των τελών κοινοχρήστων χωρών, με το σκεπτικό ότι λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό οι επαγγελματίες πλήττονται οικονομικά, ενώ ούτε κοινοχρήστους χώρους, μπορούν να χρησιμοποιούν, άλλα ούτε και είναι ανοικτά τα μαγαζιά τους. Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Απόσπασμα εκπομπής από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Φίλιππο Τζίτζη.Πιο συγκεκριμένα η επιστολή που απέστειλε αναφέρει τα ακόλουθα:

"Ύστερα από τη πρόταση μας στη οικονομική επιτροπή του δήμου Αίγινας, και στο δημοτικό συμβούλιο για μείωση του τέλους κοινοχρήστων χωρών, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη κανονιστική απόφαση, που δεν έγινε ακόμα δεκτό, εισηγούμεθα, πλέον προτείνουμε πλέον στη Οικονομική Επιτροπή του δήμου, Αίγινας μετά τα νέα επείγοντα μέτρα για τον Κορωνοϊό και τη μεγάλη ζημία που θα υποστούν όλοι οι επαγγελματίες του νησιού μας, την απαλλαγή των τελών κοινοχρήστων χωρών για 2 μήνες, αφού πλέον ούτε κοινοχρήστους χώρους, μπορούν να χρησιμοποιούν, άλλα ούτε και είναι ανοικτά τα μαγαζιά τους.

Περιμένω από τον πρόεδρο της οικονομικής να έρθει σύντομα θέμα, και να το ψηφίσουμε όλοι, όλα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής.

Για το συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας", Φίλιππος Τζιτζης Δημοτικός Σύμβουλος, Στυλιανός Λαμπαδάριος Δημοτικός Σύμβουλος".