Ο Σύλλογος Κλασσικού Οχήματος Αίγινας απέκτησε το δικό του χώρο.


Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη ένας χρόνος ζωής για το Σύλλογο Κλασσικού Οχήματος Αίγινας, αλλά το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του, έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι όταν υπάρχει μεράκι και αγάπη, όλα γίνονται πιο εύκολα και τα εμπόδια ξεπερνιούνται γρήγορα. Έτσι, μετά την ταχύτατη ανάπτυξή του από τους πρώτους κιόλας μήνες και με μία επιτυχημένη διοργάνωση rally κλασσικών οχημάτων στην Αίγινα στα μέσα του προηγούμενου Σεπτέμβρη στο ενεργητικό του, ο ΣΚΟΑ αποκτά το δικό του εντευκτήριο. Πρόκειται για μια αναγκαία όπως φαίνεται απόφαση, καθώς τα μέλη του Συλλόγου έχουν ξεπεράσει τα σαράντα, ενώ οι μελλοντικές απαιτήσεις κάνουν την ύπαρξη ενός γραφείου απαραίτητη.

Τα γραφεία του ΣΚΟΑ βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αφαίας και Θησέως στο κέντρο της Αίγινας και εκεί θα συγκεντρώνονται τα μέλη του Συλλόγου κάθε Τετάρτη. Χθες, το εντευκτήριο λειτούργησε για πρώτη φορά και πολλά από τα μέλη του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να ευχηθούν και να είναι κοντά σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Όπως ενημερωθήκαμε, στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου, είναι η συμμετοχή των μελών του σε rally κλασσικών οχημάτων και εκτός Αίγινας, ενώ ο πρόεδρος κύριος Φίλιππος Αντωνίου κάλεσε τους λάτρεις του κλασσικού οχήματος του νησιού, να προσέρχονται στο εντευκτήριο κάθε Τετάρτη, για να μαθαίνουν από κοντά τα νέα και τις δράσεις του Συλλόγου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: Φίλιππος Αντωνίου 6944883536, Άρης Γράβαρης 6994265443 και Γιώργος Λυκούρης 6973001572. Καλορίζικο!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png