Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού του κατάπλου ιδιωτικών πλοίων - σκαφών αναψυχής προς περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. [upd]


Μία νέα επιβολή μέτρου, που ενδιαφέρει πρωτίστως έναν νησιωτικό τόπο όπως είναι η Αίγινα και αφορά στην προστασία για τον κορονοΐό έγινε ΦΕΚ χθες και αφορά ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού του κατάπλου ιδιωτικών πλοίων - σκαφών  αναψυχής προς περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, με ισχύ από σήμερα 19 Μαρτίου. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

Τον προσωρινό περιορισμό εν όλω του κατάπλου ιδιωτικών πλοίων (σκαφών) θαλάσσιας αναψυχής σε ελ ληνικά λιμάνια, προερχόμενων από οποιονδήποτε γεωγραφικό προορισμό, καθώς και της με οποιονδήποτε τρόπο αποβίβασης επιβατών από τα σκάφη αυτά για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊού στην ελλη- νική επικράτεια.

Οι απαγορεύσεις της παρούσας ισχύουν για το χρονικό διάστημα από 19.3.2020 και ώρα 07:00 έως και 19.4.2020 και ώρα 07:00.

[upd] Διευκρινίζεται ότι ο περιορισμός της παρ. 1 του άρθρου μονού της σχετικής αφορά στα προερχόμενα από οποιοδήποτε γεωγραφικό προορισμό εξωτερικού ιδιωτικά πλοία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png