Δύο δράσεις από τον Δήμο Αίγινας, για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

 
Δύο δράσεις για την υποστήριξη των κατοίκων της Αίγινας, λόγω της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή από τον δήμο Αίγινας. Για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, μίλησε στο Aegina Portal ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.

"Ο Δήμος Αίγινας έχει δημιουργήσει μία νέα υπηρεσία που λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο, στην οποία δεχόμαστε τηλεφωνήματα συμπολιτών μας, για να παράσχουμε βοήθεια και να μεταφέρουμε φάρμακα σε αυτούς που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, καθώς επίσης και τρόφιμα πρώτης ανάγκης. Επίσης, λειτουργεί μία υπηρεσία για τους ανθρώπους οι οποίοι χρίζουν οικονομικής ενίσχυσης, με σκοπό ο δήμος να τους συνδράμει με τρόφιμα για μία εβδομάδα", είπε ο κ. Ζορμπάς.
 
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22973 20047 και 22973 20048. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 20:00 και Σάββατο 9:00 – 15:00.
 
Το Aegina Portal με την συγκατάθεση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, παρέχει δωρεάν διαφημιστική υποστήριξη της δράσης για όσο χρόνο χρειαστεί.
 
Επίσης, ευχαρίστησε τους δημοτικούς υπαλλήλους και υπηρεσίες του δήμου, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και συνολικά. Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι", που συμμετέχει σε αυτή τη δράση.
 
Παράλληλα, έκανε έκκληση στους κατοίκους του νησιού να τηρούν τα μέτρα υγιεινής, που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, να μην μετακινούνται άσκοπα, να μένουν στο σπίτι και να κάνουν υπομονή.
 
Για τους παραθεριστές που βρίσκονται στο νησί είπε ότι δεν είναι η ώρα και η στιγμή να κλαδεύουν τους κήπους, να αδειάζουν τις αποθήκες τους και να μεταφέρουν στους κάδους απορριμάτων ότι δεν χρειάζονται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png