Ξεκίνησε από την παραλία και το λιμάνι η απολύμανση σε πεζοδρόμια, δρόμους και δημόσιους χώρους της Αίγινας.


Ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι η απολύμανση σε πεζοδρόμια, δρόμους και δημόσιους χώρους της Αίγινας. Η έναρξη έγινε από την γωνία του Δημοτικού Σταδίου, που βρίσκεται προς την πλευρά τη παιδικής χαράς και συνεχίστηκε κατά μήκος της παραλίας.

Ακολούθησε ψεκασμός στις προβλήτες, στο λιμάνι, στην Πλατεία Εθνεγερσίας, σε κάθετους δρόμους, στην ιχθυαγορά και αλλού. Ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης επισήμανε ότι εκτός από το όχημα χρησιμοποιούνται και ψεκαστικά με τα οποία απολυμαίνονται οι πόρτες, οι είσοδοι των καταστημάτων, τα πόμολα κτλ.
 
Ο ψεκασμός θα συνεχιστεί και σε άλλους κεντρικούς δρόμους του νησιού, όπως η οδός Σπύρου Ρόδη και η οδός Αφαίας. Αύριο η απολύμανση θα γίνει σε άλλες περιοχές της Αίγινας. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα.
 
Την όλη επιχείρηση του ψεκασμού συντόνισε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης. Την επιχείρηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης. Στην εργασία της απολύμανσης συμμετέχουν και υπάλληλοι του Δήμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png