Να μην πετιούνται επιπλέον απορρίμματα ζήτησε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς. Τι δήλωσε για την βεβαίωση μόνιμης διαμονής.

 
Με ένα νέο δεδομένο έρχεται αντιμέτωπος ο δήμος της Αίγινας, καθώς λόγω των περιορισμών στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, η δυνατότητα της μεταφορά των απορριμάτων στην Φυλή γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε: "Επειδή όλοι τώρα είναι στα σπίτια τους και τις οικίες τους και ίσως βρίσκουν την ευκαιρία για να βγάλουν επιπλέον απορρίμματα, θα τους παρακαλέσω να μην το κάνουν αυτό, γιατί τα δρομολόγια προς το νησί είναι ένα δρομολόγιο την ημέρα. Κι αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την μεταφορά των απορριμάτων στο ΧΥΤΑ της Φυλής. Παρακαλώ λοιπόν, να μην το κάνουν αυτό τώρα, δεν είναι η ώρα τώρα για να καθαρίσουμε αυλές και αποθήκες".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία.



Σε ένα άλλο θέμα, ο κ. Ζορμπάς αναφέρθηκε στην έκδοση βεβαίωσης μόνιμης διαμονής. "Αυτό που θα ήθελα επίσης να τονίσω, είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας εδώ η κάποιοι οι οποίοι έχουν τις παραθεριστικές τους κατοικίες, καλούν τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες του Δήμου και αιτούνται βεβαίωση μόνιμης διαμονής. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούμε να δώσουμε βεβαίωση μόνιμης διαμονής αυτή τη στιγμή".
 
Ο κύριος Ζορμπάς ζήτησε οι ενδιαφερόμενοι να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για την βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.