Προς θετική έκβαση ο προγραμματισμός απογευματινού ακτοπλοϊκού δρομολογίου. Τι δήλωσε ο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης.

 
Σε επικοινωνία σήμερα με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, είπε ότι τόσο από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά, όσο και από τον ίδιο, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ενταχθεί στα προγραμματισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, εκτός από το πρωινό και ένα απογευματινό δρομολόγιο προς το λιμάνι της Αίγινας. Εντός της ημέρας θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Από τον Δήμο της Αίγινας, με τον δήμαρχο και εμένα προσωπικά, διαβεβαιώ ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εντός της ημέρας θα φανούν και τα αποτελέσματα. Δείχνει λοιπόν από την επόμενη εβδομάδα να ομαλοποιείται η κατάσταση. Το λέω τόσο προς όλους τους Αιγινήτες, όσο και προς τα μέλη της Επιτροπής Υγείας ", δήλωσε ο αντιδήμαχος κ. Γιώργος Σκατσιώτης, μιλώντας πριν από λίγο στο Aegina Portal.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png