Χωρίς προβλήματα η Αίγινα από την χθεσινή βροχόπτωση. Άστατος θα παραμένει ο καιρός στην αρχή της εβδομάδας.

 
Ευτυχώς χωρίς προβλήματα πέρασε η χθεσινή νύχτα για την Αίγινα, από την βροχόπτωση, που σύμφωνα με τον σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ έφτασε τα 37 χιλιοστά. Την καλή εικόνα επιβεβαίωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη επισκέφθηκαν αρκετές περιοχές του νησιού. Μία πέτρα που έπεσε στο οδόστρωμα στο Κακοπέρατο απομακρύνθηκε, ενώ εξετάζεται η περίπτωση ενός υπογείου που πλημμύρισε στην Αγία Μαρίνα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο καιρός θα παραμείνει άστατος και τις επόμενες ημέρες, με ύφεση όσο αφορά την ένταση των βροχοπτώσεων. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της Κυριακής έως 6 μποφόρ.
 
Μικρή ανάπαυλα στις βροχοπτώσεις αναμένεται το πρωί της Δευτέρας, οι άνεμοι ωστόσο θα εξακολουθήσουν να πνέουν ενισχυμένοι στα 6 μποφόρ. Ο καιρός θα παραμείνει άστατος και την Τρίτη, με βροχοπτώσεις κατά διαστήματα και ενισχυμένους βορειοδυτικούς ανέμους που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα δεν θα ξεπεράσει τους 15 °C ενώ στους 13 °C θα φτάσει η μέγιστη το επόμενο διήμερο λόγω των ισχυρών βοριάδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png