Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το έργο της αντικατάστασης του αγωγού υδροδότησης, στο τμήμα του παραλιακού από τον Φάρο έως τον Άγιο Βασίλειο.


Από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι σκαπτικές εργασίες για την αντικατάσταση του αγωγού υδροδότησης, στο τμήμα του παραλιακού δρόμου Αίγινας - Πέρδικας, από την περιοχή του Φάρου μέχρι και την Περιβόλα, στον Άγιο Βασίλειο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη, είπε ότι το σκάψιμο στην άκρη του οδοστρώματος θα γίνεται τμηματικά, όπως και η αλλαγή του αγωγού. Με αυτόν τον τρόπο το έργο θα φτάσει μέχρι την περιοχή του Φάρου, στην "στροφή της Οινοής". Πρόκειται για ένα τμήμα του δικτύου ύδρευσης με πολύ συχνές βλάβες, σχεδόν καθημερινές.

Ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης είπε ότι ο λόγος που το έργο ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, ήταν ότι εκεί υπάρχουν λιγότερες παροχές. Οι εργασίες θα γίνονται καθημερινά, μέχρι την ολοκλήρωση την αντικατάστασης του αγωγού, όμως δεν δόθηκε ένα χρονοδιάγραμμα για την ημέρα της ολοκλήρωσή τους. Πρόθεση της Υπηρεσίας Ύδρευσης και του Δήμου είναι οι εργασίες να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι παροχές θα κλείνουν μέχρι την αντικατάσταση και την επανασύνδεση του τμήματος του αγωγού στην περιοχή των εργασιών.

Από την πλευρά των οδηγών που θα κινηθούν στην περιοχή, απαιτείται αυξημένη προσοχή και χαμηλές ταχύτητες, καθώς η λωρίδα του οδοστρώματος, στο τμήμα που γίνονται οι εργασίες, καταλαμβάνεται από τα χώματα της εκσκαφής και τα σκαπτικά μηχανήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png