Παραχώρηση δύο οχημάτων από την ΚΕΔΕ στον Δήμο Αίγινας, για την αντιμετώπιση των καθημερινών υπηρεσιακών αναγκών.

 
Δύο αυτοκίνητα προσφορά της Toyota και της Autohellas-Hertz, παρέλαβε ο Δήμος Αίγινας από την ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών των υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου, για την Πολιτική Προστασία, την Διοίκηση, αλλά και τις ανάγκες του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί για προσφορά βοήθειας σε κατοίκους το νησιού που έχουν ανάγκη λόγω του κορονοϊού. Επίσης, είπε ότι έχουν κατατεθεί αιτήματα και για άλλα οχήματα τύπου βαν. Ο κύριος Ζορμπάς ευχαρίστησε τις δύο εταιρίες και την ΚΕΔΕ για την προσφορά τους.

Να σημειώσουμε ότι η δράση αυτή είχε ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα, όταν η Toyota Ελλάς παραχώρησε 150 αυτοκίνητα στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) στο πλαίσιο του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" με στόχο τη στήριξη των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, που κινδυνεύουν περισσότερο από την επέλαση του κορονοϊού. Η Autohellas-Hertz προσέφερε επίσης 150 αυτοκίνητα με τα οποία ενισχύθηκε η προσπάθεια της ΚΕΔΕ και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να αντιμετωπιστούν καθημερινά προβλήματα ευαίσθητων ομάδων πολιτών, να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Δήμων και η κάλυψη των αυξημένων αναγκών μετακίνησης των κοινωνικών υπηρεσιών τους, για όλο το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα μέτρα. Επίσης, στην αρχή του  μήνα έγινε γνωστό ότι υπήρξε προσφορά οχημάτων και από άλλους φορείς.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΚΕΔΕ για το θέμα: Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την Επικράτεια, να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνεργάζεται με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή προς τους Δήμους οχημάτων, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19. Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η Αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png