Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Προστασίας Ζώων Αίγινας και Αγκιστρίου. Τροφή για τα αδέσποτα του νησιού προσέφερε η ΠΕΔΑ.

 
Τροφή για τα αδέσποτα ζώα του νησιού προσέφερε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής. Τους σάκους με την ξηρά τροφή παρέλαβε ο δήμος Αίγινας, που την παρέδωσε σήμερα το πρωί στο  Σωματείο Προστασίας Ζώων Αίγινας και Αγκιστρίου. Οι υπάλληλοι του δήμου ξεφόρτωσαν τους σάκους και ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης τους παρέδωσε. Οι εγκαταστάσεις του Σωματείου Προστασίας Ζώων Αίγινας και Αγκιστρίου ή ΦΑΖΑ όπως ήταν γνωστό σε αρκετούς, βρίσκονται σε ένα ύψωμα μετά το Μονοπάτι Πολιτισμού 8, μετά την Παλιαχώρα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης για την παράδοση του υλικού, είχαμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά τις εγκαταστάσεις, τα ζώα που φιλοξενούνται και να μιλήσουμε με τον έμπειρο εκπαιδευτή σκύλων κ. Ανδρέα Φουρναράκο και την κ. Έλενα Φουντούκη οι οποίοι εργάζονται εκεί.

Η φροντίδα και η καθαριότητα του χώρου, η αγάπη και η αφοσίωση των εργαζομένων στο έργο τους, ήταν αυτά που αποκομίσαμε από την επίσκεψη σε έναν χώρο που φιλοξενούνται περισσότερα 100 αδέσποτα ζώα.
 
Στο Aegina Portal μίλησαν ο κ. Ανδρέας Φουρναράκος και η κ. Έλενα Φουντούκη για τους στόχους του Σωματείου Προστασίας Ζώων Αίγινας και Αγκιστρίου, την λειτουργία του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τις εργασίες που απαιτούνται σε καθημερινή βάση, την εκπαίδευση των σκυλιών, αλλά και την σχέση των κατοίκων του νησιού με τα ζώα τους και τα αδέσποτα.
 
Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης εξήρε το έργο που επιτελεί το σωματείο, ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής για την προσφορά της και τόνισε την προσπάθεια που καταβάλει ο δήμος ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png