Διακομιδή από το λιμάνι της Αίγινας με σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Το πλήρωμα φορούσε λευκές προστατευτικές στολές. [upd - Ενημέρωση από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά].


Σήμερα νωρίς το βράδυ διακομίσθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος ασθενής από το Κέντρο Υγεία Αίγινας. Κάτοικοι του νησιού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι, είδαν ότι στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, από όπου και έγινε η διακομιδή, το πλήρωμα του σκάφους που συμμετείχε σε αυτήν φορούσε λευκές προστατευτικές στολές. Αυτό το γεγονός τους θορύβησε και επικοινώνησαν με το Aegina Portal ρωτώντας εάν η διακομιδή αφορούσε ένα πιθανό κρούσμα κορονοΐού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Το Aegina Portal επικοινώνησε τόσο με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, όσο και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την διακομιδή και αυτή τη στιγμή αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

[upd 22:45:28] Για το περιστατικό της διακομιδής, ο δήμαρχος κύριος Γιάννης Ζορμπάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ένας ασθενής προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, εξετάστηκε από τους εφημερεύοντες ιατρούς και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Κλήθηκε το πλωτό του Λιμενικού, στο οποίο θεωρήθηκε σωστό να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Περιμένουμε την ενημέρωση από το νοσοκομείο που διακομίσθηκε".