Με βεβαίωση από τον επιχειρηματία και την ΕΡΓΑΝΗ, θα γίνεται η μετάβαση σε νησί για εργασία. Τι δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης


"Η πρόβλεψη είναι ότι θα μπορείτε να εκδώσετε μία βεβαίωση, ότι το άτομο αυτό είναι ένας εργαζόμενος που πρόκειται να προσλάβετε ή που έχετε προσλάβει. Με την βεβαίωση αυτή θα μπορούν να ταξιδέψουν για να τους δείτε ή για να ξεκινήσουν εργασία", δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κ. Παπαθανάσης έκανε την παραπάνω δήλωση, απαντώντας στην ερώτηση για την μετάβαση των εργαζομένων στα νησιά, όπου τα καταστήματα ξεκινούν τις εργασίες τους προκειμένου να ανοίξουν για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο εργαζόμενος μπορεί να ταξιδέψει στο νησί για να εργαστεί με τη βεβαίωση του εργοδότη και με τη βεβαίωση από την ΕΡΓΑΝΗ. Σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε ότι ο υποψήφιος εργαζόμενος να μπορεί να μετακινηθεί με μία βεβαίωση του επιχειρηματία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png