Έως 31 Μαΐου η νέα σύμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας, για τη διασφάλιση της ελάχιστης θαλάσσιας συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης. Ο πίνακας των δρομολογίων.

 
Από την 1 έως τις 31 Μαΐου θα επιδοτηθούν από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έντεκα δρομολόγια την εβδομάδα από τον Πειραιά προς Αίγινα και επιστροφή. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Δευτέρα έως την Παρασκευή και ένα το Σάββατο, με υποχρέωση προσέγγισης τρεις φορές την εβδομάδα στο Αγκίστρι άνευ μισθώματος. Η επιδότηση αφορά σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο μη ταχύπλοο, με ανώτατο προσφερόμενο μίσθωμα 4.000 χωρίς ΦΠΑ 24% ανά δρομολόγιο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη σύμβαση έληξε  στις 30 Απριλίου.
 
Χθες Πρωτομαγιά δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια λόγω της απεργίας των ναυτεργατών στο λιμάνι του Παιραιά. Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα δρομολόγιο το οποίο δεν είχε αναρτηθεί, τουλάχιστον όχι μέχρι αργά χθες το βράδυ. Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού από την Δευτέρα 4 έως 31 Μαΐου αναρτήθηκαν σήμερα το πρωί. Ακολουθεί ο πίνακας των δρομολογίων.