Το θέμα της επιπλέον παραχώρησης εξωτερικού χώρου στα καταστήματα εστίασης, θα θέσει σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

 
"Αναλαμβάνω πρωτοβουλία και θα συζητήσω με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα, όπου είναι αυτό δυνατόν, επέκτασης των χώρων που έχουν τα μαγαζιά, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν να έχουν μία δυναμικότητα πελατών". Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος απαντώντας σε ερώτηση στην τηλεόραση του Ant1, για τη παραχώρηση χώρου χωρίς επιβάρυνση, συμπληρώνοντας ότι οι επαφές με τον κ. Παπαστεργίου θα ξεκινήσουν μέσα στην ημέρα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Το Υπουργείο Εσωτερικών διευκολύνει με όλους τους τρόπους του επαγγελματίες για να συμβάλουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας και να σταθούν οι επιχειρήσεις στα πόδια τους και κυρίως να μείνουν οι θέσεις εργασίας, γιατί αυτό είναι που ενδιαφέρει πάρα πολύ όλους μας", είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.
 
"Σε κάθε δήμο τα πράγματα είναι διαφορετικά και από άποψη δυνατοτήτων και δυναμικότητας και από άποψη χώρων. Θα εξετάσουμε με την ΚΕΔΕ ποια είναι η βέλτιστη λύση, προκειμένου να διευκολύνουμε τους επαγγελματίες" είπε, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την αναθεώρηση στην πολιτική των τελών κτλ.
 
Τέλος, σε ερώτηση για την μετακίνηση στα νησιά όπως η Σαλαμίνα και η Αίγινα από την Δευτέρα και αν αυτό αφορά μόνο την εργασία ή αν μπορεί να πάει κάποιος στο εξοχικό του απάντησε ότι: "Όχι, αυτό αφορά την εργασία. Είναι ξεκάθαρο ότι οι εργαζόμενοι οι οποίοι κατοικούν ή εργάζονται στα νησιά, μπορούν αντίστοιχα και αντίστροφα να μετακινηθούν για να μπορούν να πάνε στην εργασία τους κανονικά".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png