Χωρίς νερό ο Μεσαγρός από χθες το πρωί λόγω βλάβης. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι. [upd Ξεκίνησε η τροφοδοσία, αλλά στα ψηλά παραμένει το πρόβλημα].

 
Χωρίς νερό έχει μείνει ο Μεσαγρός από χθες το πρωί, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. Το γεγονός ότι αυτό το πρόβλημα δημιουργείται εν μέσω πανδημίας, επιτείνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν νερό να πλύνουν ούτε τα χέρια τους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σε επικοινωνία πριν από λίγο με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη είπε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη ενός πινάκα, σε γεώτρηση που τροφοδοτεί την περιοχή. Ο κ. Μούρτζης είπε ότι το η βλάβη θα επιδιορθωθεί αύριο, καθώς ένα εξάρτημα που είναι αναγκαίο έχει παραγγελθεί και θα παραληφθεί αύριο.
 
Τέλος, είπε ότι αυτή την ώρα (νωρίς το βράδυ)  η περιοχή τροφοδοτείται από την υδροφόρα, αλλά και από μία ακόμη μικρότερη γεώτρηση.

Σε επικοινωνία πριν απο λίγο (21:22:06) με τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση είπε οτι τις δύο τελευταίες ώρες έχει σταλεί νερό από το Λεόντι, ωστόσο δεν επαρκεί. Τόνισε ότι οι περιοχές που βρίσκονται στα ψηλά, όπως στην Πολίτισσα, στου "Σκάφωνα" και αλλού δεν έχουν καθόλου.