Μπάσκετ. Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι παίδες, ήττα για την ομάδα των ανδρών.


Με 62-56 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Σαρωνικού με τους Κυρίαρχους που έγινε στα Καμίνια. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκεια του, χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Η εικόνα της ομάδας μας ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια, σημάδι ότι αγώνα με τον αγώνα τα όποια προβλήματα ξεπερνιούνται και η ομάδα "δένει". Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέχρι τώρα ο Σαρωνικός έπαιζε με πρωτοπόρους της κατηγορίας. Πολύ βελτιωμένος και καλύτερος παίχτης του αγώνα ήταν ο Γιάννης Χαλδαίος, που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής.

Πολύ καλή η παρουσία του Φίλιππου Τζίτζη που με συνεχή μπασίματα κατάφερε να σημειώσει 21 πόντους, ενώ πολύτιμη ήταν η παρουσία του Χάρη Πίτσικα με 13 πόντους. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού το σκορ ήταν 52-52, δυστυχώς όμως ένα τρίποντο από την αντίπαλη ομάδα και στη συνέχεια ένα επιθετικό ριμπάουντ ανέβασε τη διαφορά και δημιούργησε το τελικό αποτέλεσμα. Για την ομάδα του Σαρωνικού σκόραραν επίσης οι: Χαλδαίος με 11 και ένα τρίποντο, ο Βουλγαράκης 4, Μπήτρος 6, Λυκούρης 1. Ο επόμενος αγώνας του Σαρωνικού είναι την ερχόμενη Κυριακή με την Αναγέννηση Ικονίου στις 12:00.

Αντίθετα με την ομάδα των ανδρών, το παιδικό τμήμα πέτυχε μία ακόμη σημαντική νίκη με σκορ 51 - 32 επί της Α.Ε.Κ.Τ. Οι παίκτες της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Σαρωνικού, έκλεισαν την πρώτη περίοδο χωρίς πόντο. Στην επόμενη όμως περίοδο εφάρμοσαν man to man σε όλο το γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 15 - 15. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ανταλής έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω στον Αντωνόπουλο της Α.Ε.Κ.Τ. Το παιχνίδι γύρισε και με τις επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας ο Σαρωνικός βγήκε μπροστά με 19 πόντους. Οι πόντοι για την ομάδα του Σαρωνικού είναι: Ανταλής 14, Μπάλιας 12 με δύο τρίποντα, Τσοτσορός 7, Τσαμουτζαντώνης 5, Μαρμαρινός 4, Ρετσίνας και Πετρίτης από 2.



Τέλος, η ομάδα mini από τις υποδομές μπάσκετ του Σαρωνικού έπαιξαν με τους Κυρίαρχους χάνοντας με 20 - 40.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png