Πότε θα ανοίξουν τα θερινά σινεμά, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία. Πότε θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους.

 
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, στις 15 Ιουλίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις, αλλά και οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους. Οι αρχαιολογικοί χώροι θα ανοίξουν στις 18  Μαΐου, ενώ τα μουσεία στις 15 Ιουνίου. Τα θερινά σινεμά θα ανοίξουν στις 1 Ιουνίου.

Στα θερινά σινεμά το όριο πληρότητας θα είναι 40%, προκειμένου να τηρούνται αποστάσεις. Θα υπάρχει διαδικασία ροής στην είσοδο και την έξοδο και σύσταση για προστατευτική μάσκα και αντισηπτικό διάλυμα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 
Στα ζωντανά θεάματα η σκηνή πρέπει να είναι 3 μέτρα από την πρώτη σειρά καθισμάτων και το όριο πληρότητας 40%.  Εάν το κοινό είναι όρθιο θα πρέπει να υπάρχει απόσταση ενός μέτρου. Θα υπάρχει διαδικασία ροής στην είσοδο και την έξοδο και σύσταση για προστατευτική μάσκα και αντισηπτικό διάλυμα. Ειδικές διαδικασίες θα υπάρχουν για μακιγιάζ, βεστιάριο, κομμωτήριο κτλ.
 
Για τα Μουσεία οι αποστάσεις που θα τηρούνται θα είναι δύο μέτρων, ενώ θα υπάρχουν ειδικοί κανόνες για τα κλιματιστικά και τους χώρους υγιεινής. Θα υπάρχει διαδικασία ροής στην είσοδο και την έξοδο και σύσταση χρήσης προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png