Ξεκίνησαν την Παρασκευή τα δρομολόγια προς τις Πόρτες. Παραμένει το πρόβλημα της δημόσιας συγκοινωνίας στην Αίγινα.

 
Με το μικρό λεωφορείο του Δήμου ξεκίνησαν και πάλι την Παρασκευή 8 Μαΐου, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, τα δρομολόγια προς τις Πόρτα. Τα δρομολόγια είχαν διακοπεί, δημιουργώντας πρόβλημα στην μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής προς το κέντρο του νησιού. Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς είπε ότι το δρομολόγιο προς τις Πόρτες θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ωστόσο, συνολικά το πρόβλημα της δημόσιας συγκοινωνίας παραμένει, σύμφωνα με επικοινωνία κατοίκων του νησιού τις τελευταίες ημέρες. Για το ζήτημα σύντομα θα υπάρξει σχετικό ρεπορτάζ με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Σπύρο Χατζίνα, ο οποίος σε πρόσφατη επικοινωνία με το Aegina Portal επικαλέστηκε πολύ μικρή προσέλευση επιβατών και προβλήματα ασφάλειας στους δρόμους από τα δέντρα.
 
Τέλος, για τα μέτρα που αφορούν την μεταφορά των μαθητών, είπε ότι αυτά θα τηρηθούν πλήρως, σημειώνοντας ότι τα σχολεία θα λειτουργούν με την μισή δυναμικότητα, ενώ συμπλήρωσε ότι εάν τελικά δημιουργηθεί θέμα η πολιτεία θα πρέπει να πληρώσει για έξτρα λεωφορεία, όμως κάτι τέτοιο δεν θα υπάρξει πρόσθεσε.