Στους 30°C η θερμοκρασία στην Αίγινα σήμερα το μεσημέρι. Στους 37°C αναμένεται να φτάσει την Κυριακή.


Στους 30°C έφτασε η θερμοκρασία στην Αίγινα λίγο μετά τις 15:10 σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Αντίστοιχη ήταν η τιμή της θερμοκρασίας και στο κέντρο της Αίγινας την ίδια ώρα σήμερα το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Η μέγιστη θερμοκρασία ανέβηκε 3-4 βαθμούς από την υψηλή της προηγούμενης Τετάρτης στην Αίγινα, κάνοντας έτσι αισθητή τη διαφορά στο νησί. Σύμφωνα με τα στοιχεία για την πρόγνωση του καιρού, από το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία την Πέμπτη 14 Μαΐου θα παραμείνει τις ζεστές ώρες της ημέρας στους 30 °C. Οι άνεμοι ασθενείς στον Σαρωνικό, θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ.
 
Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει την Παρασκευή τους 33 °C, το Σάββατο τους 35°C, ενώ την Κυριακή τους 37°C. Υψηλή θα είναι η θερμοκρασία και στην αρχή της νέας εβδομάδας, καθώς την Δευτέρα 18 Μαΐου θα φτάσει τους 35 °C.