Έργα στην έξοδο των Αγίων Ασωμάτων προς Άγιο Νεκτάριο.


Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που επιθυμούν να μετακινηθούν προς την περιοχή του Κοντού, τον Άγιο Νεκτάριο και το Μεσαγρό, καθώς γίνονται εργασίες επί του οδοστρώματος. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες ξεκινούν κατά μήκος του δρόμου στην περιοχή λίγο μετά την έξοδο της περιοχής των Αγίων Ασωμάτων και συνεχίζονται για περίπου τριακόσια μέτρα. Καθώς στο σημείο μετακινούνται διαρκώς βαριά οχήματα που μεταφέρουν υλικά και άλλα που "στρώνουν" σημεία του δρόμου, η διάβαση ίσως αποδειχθεί προβληματική ή ακόμη και να μην είναι δυνατή.

Πάντως από την πλευρά του δρόμου που οδηγεί από το Μεσαγρό στην Αίγινα και στο ύψος τη στροφής που οδηγεί στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, έχουν τοποθετηθεί πινακίδες, που απαγορεύουν την είσοδο και παρακάμπτουν στο δρόμο που οδηγεί προς Παλιαχώρα. Οι οδηγοί είναι προτιμότερο να ακολουθήσουν αυτή τη διαδρομή αν θέλουν να κατέβουν στην Αίγινα. Ο δρόμος είναι ελεύθερος μέχρι περίπου τα μέσα της διαδρομής, όμως μετά ξεκινούν τα έργα οπότε και η διέλευση ίσως αποδειχθεί περιπέτεια, αν πιο πριν οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί δεν σας ζητήσουν να επιστρέψετε κάνοντας αναστροφή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png