Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη για το 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου και την 12η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας.

 
Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, στην οποία η ΚΕΔΑ και ο Δήμος Αίγινας διατύπωναν την πρόθεσή τους να πραγματοποιηθούν τα δύο δημοφιλή φεστιβάλ του νησιού, το Φεστιβάλ Θεάτρου και η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας, το Aegina Portal ζήτησε από την πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη να σκιαγραφήσει την οργανωτικό σχεδιασμό των δύο διοργανώσεων, που θα υλοποιηθούν φέτος με βάσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπως άλλωστε όλες οι εκδηλώσεις και τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας μας.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας είναι φέτος επετειακό, καθώς συμπληρώνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και προσφοράς. Η κ. Μαίρη Κουκούλη δήλωσε ότι Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ έχει ήδη κλείσει παραστάσεις με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Γιώργο Μάινα και τον Αντώνη Λουδάρο, ενώ προγραμματίζονται κι άλλες.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή της 12ης Γιορτής Φιστικιού θα ανακοινωθεί σύντομα, προγραμματίζει ήδη τις εκδηλώσεις και την κεντρική συναυλία, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι η διοργάνωση της Εμπορικής Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί, βασισμένη κι αυτή, στα αναγκαία υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Η πρόεδρος τη ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε σχετικά: "Οι δύο διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες και πάντα στο πλαίσιο των κανόνων προστασίας κατά της πανδημίας. Τόσο ο κ. δήμαρχος, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΑ, αποφάσισαν από κοινού πως θα ήταν άσχημο να αφήσουμε το νησί χωρίς πολιτιστικές εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Θεάτρου, που έχει ήδη ανακοινωθεί, προχωρά σε προγραμματισμό των παραστάσεων, έχουν ήδη κλείσει κάποιες όπως με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Γιώργο Μάινα, τον Αντώνη Λουδάρο και έπονται και άλλες.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή της Γιορτής Φιστικιού που θα ανακοινωθεί οσονούπω, έχει ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις και κεντρική συναυλία και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Το μεγάλο στοίχημα για την Γιορτή Φιστικιού είναι η πραγματοποίηση της Εμπορικής Έκθεσης  η οποία αποτελεί και τον πυρήνα των εκδηλώσεων της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Υπήρχε ένας σκεπτικισμός, ως προς το εάν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ή όχι, καθώς εξ ορισμού συγκεντρώνει πολύ κόσμο, όμως αποφασίσαμε να την πραγματοποιήσουμε με κάποιες αλλαγές οι οποίες θα ανακοινωθούν και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη φύλαξη".   
 
Η κυρία Κουκούλη ζήτησε από τους συμμετέχοντες να βοηθήσουν τους διοργανωτές να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ατομική του ευθύνη: "Σκοπός μας είναι από την μία να ευχαριστηθούμε και να περάσουμε καλά, από την άλλη, όμως, να μείνουμε υγιείς και να παραμείνουμε ασφαλείς καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου", υπογράμμισε η κ. Μαίρη Κουκούλη, που προσκάλεσε όλους να συμμετέχουν στις δύο μεγάλες διοργανώσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png