Χειμωνιάτικο opening από τη "Ρέμβη".


Μία εξαιρετική βραδιά επιφύλαξαν στους κατοίκους της Αίγινας, αλλά και τους φίλους του νησιού που επισκέπτονται ανελλιπώς τα Σαββατοκύριακα το νησί που αγαπούν περισσότερο, οι ιδιοκτήτες του cafe "Ρέμβη" Κυριάκος Κλώνος και Θοδωρής Μοίρας. Μετά από μία πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή πορεία που έκανε τη "Ρέμβη" ένα νέο σημείο αναφοράς στην χαλάρωση, δίπλα στο πιο παραδοσιακό σημείο του λιμανιού και τη διασκέδαση τις βραδυνές ώρες που η ένταση της μουσικής ανεβαίνει, όπως άλλωστε και η διάθεση!

Καθώς όμως οι όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στη "Ρέμβη" έδωσαν τη θέση της στα ήρεμα απογεύματα του φθινοπώρου, οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος σκέφτηκαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για μία αλλαγή, μια αλλαγή που θα ζέσταινε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, θα ενίσχυε τη θετική ενέργεια, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο χώρο και θα μετέτρεπε τη "Ρέμβη" σε αγαπημένο στέκι για κάθε ώρα της ημέρας. Έτσι το Σάββατο το βράδυ το party ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα, με τους φίλους του καταστήματος να γεμίζουν με την παρουσία τους το χώρο. Χαμόγελα, ευχές και φωτογραφικά φλας να ανάβουν αδιάκοπα, αιχμαλωτίζοντας τις όμορφες στιγμές ενός επιτυχημένου opening.

Ο Κυριάκος και ο Θοδωρής ήταν πραγματικά εξαιρετικοί οικοδεσπότες. Καλωσόρισαν όλους με ένα ζεστό χαμόγελο, μίλησαν μαζί τους και μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους για την "Ρέμβη" που πράγματι ήταν ομορφότερη από ποτέ! Η βραδιά κύλησε ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς που με την ευκαιρία του opening συναντήθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις μετά από πολύ καιρό. Ο καλός καιρός επέτρεψε σε πολλούς να απολαύσουν το ποτό τους και έξω, στα καθίσματα, χαλαρώνοντας μετά από μια κοπιαστική εβδομάδα. Το party κράτησε μέχρι αργά, ενώ όπως φάνηκε κανένας δεν είχε τη διάθεση να φύγει νωρίς!




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png