Παροδική μεταβολή του καιρού με βροχή, το απόγευμα στην Αίγινα.

 
Παροδική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Μeteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σύμφωνα με την πρόβλεψη, για σήμερα 22 Ιουνίου, από τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει με μικρή πιθανότητα βροχής, ενώ το βράδυ θα βρέξει. Η μέγιστη θερμοκρασία τις θερμές ώρες της ημέρας, θα φτάσει τους 27°C. Οι άνεμοι θα πνέουν το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς έως 3 μποφόρ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Από την Τρίτη 23 Ιουνίου ο καιρός βελτιώνεται, αφού σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα δεν προβλέπονται βροχές. Αραιή συννεφιά κατά διαστήματα το πρωί, συννεφιά τις απογευματινές ώρες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 28°C. Ο καιρός βελτιώνεται περαιτέρω την Τετάρτη με ηλιοφάνεια και 29°C το μεσημέρι και την Πέμπτη ακόμη όπου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι  τους 32°C. Οι άνεμοι θα πνέουν στην αρχή της ημέρας από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι και μετά σε νοτιοανατολικούς έως 3 μποφόρ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png