Προσφορά τροφίμων στο συσσίτιο του Λεουσείου Ιδρύματος, από την ναυτική εταιρεία "Λεβεντάκης".


Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδικά κρεατικών, προσέφερε σήμερα το πρωί η ναυτική εταιρία "Λεβεντάκης" για τις ανάγκες του συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος. Τα τρόφιμα παρέλαβε ο υπεύθυνος του συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος πατέρας Νεκτάριος Κουκούλης, που ευχαρίστησε γι' αυτήν του την πρωτοβουλία την ναυτική εταιρεία "Λεβεντάκης". Τόνισε μάλιστα το μέγεθος της προσφοράς, ενώ αναφέρθηκε στις αυξημένες ανάγκες του θα καλύψει, καθώς οι μερίδες του συσσιτίου φτάνουν τις 80 ημερησίως. 

Ο κ. Λεβεντάκης επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον πατέρα Νεκτάριο, ρωτώντας τον ποιες είναι οι ανάγκες που έχει το συσσίτιο. "Είναι η χαρά μου πάρα πολύ μεγάλη, γιατί μέσω του κυρίου Λεβεντάκη, μπορούμε να προσφέρουμε ένα πιάτο φαγητό ζεστό. Ευχαριστώ και πάλι τον Σεβασμιώτατο γιατί μου ανέθεσε αυτή την διακονία, να είμαι υπεύθυνος του συσσιτίου και όλους τους συνεργάτες του Λεουσείου", είπε ο πατέρας Νεκτάριος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png