Στους 33°C η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα. Σταθερά πάνω από τους 35°C οι μέγιστες τιμές της, κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας.

 
Στους 33°C έφτασε η θερμοκρασία σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Αίγινα, ενώ σταθερά πάνω από τους 35°C θα παραμείνουν οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας στο νησί, κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι μέγιστες θερμοκρασίες στην Αίγινα τις μεσημεριανές ώρες θα κυμαίνονται από 35 έως 37 °C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Έτσι, αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα 29 Ιουνίου, η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι στην Αίγινα θα φτάσει τους 35°C. Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, με ανέμους που θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως τρία μποφόρ. Η θερμοκρασία, ως προς την μέγιστη τιμή της, αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο την Τρίτη 30 Ιουνίου φτάνοντας τους 36°C το μεσημέρι, ενώ την Τετάρτη 1 Ιουλίου προβλέπεται ότι θα φτάσει στους 37°C.
 
 
Οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, καθώς η υψηλή της ημέρας θα παραμείνει στους 36 °C με 37°C  στην Αίγινα, σύμφωνα πάντα με τον κόμβο του Meteo.