Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών στο ΕΠΑΛ Αίγινας. Ο κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος συνεχάρη τους υποψηφίους για την συμμετοχή τους.

 
Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κ. Αναστάσιος Αγγελόπουλος μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal για τα αποτελέσματα των εξετάσεων είπε: "Οι επιδόσεις των μαθητών κλιμακώνονται από μέτριες έως αρκετά καλές. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γονείς επίσης στην φετινή δύσκολη συγκυρία. Αποτελεί δικαίωση και για τον σύλλογο ο οποίος προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά".

Με την ευκαιρία ο κ. Αγγελόπουλος θέλησε να ενημερώσει τους μαθητές που τελείωσαν φέτος το γυμνάσιο, ότι οι μαθητές που ολοκληρώνουν το ΕΠΑΛ αποκτούν και πτυχίο. Το πτυχίο αυτό τους δίνει πάρα πολλές δυνατότητες, ανοίγοντας δρόμους για επαγγελματική τακτοποίηση, υπογράμμισε ο κ. Αγγελόπουλος. "Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ότι δεχόμαστε συνέχεια αιτήματα από δημόσιους φορείς, για επιβεβαιώσεις τίτλων μαθητών προηγούμενων ετών που έχουν ήδη τακτοποιηθεί επαγγελματικά" συμπλήρωσε.