Προληπτική παύση λειτουργίας και για το 1ο Νηπιαγωγείο Αίγινας.


Ξεκινά από αύριο Τετάρτη και θα διαρκέσει για επτά ημέρες η προληπτική παύση λειτουργίας στο 1ο Νηπιαγωγείο Αίγινας. Η αναστολή της λειτουργίας που γίνεται μετά από απόφαση του Νομάρχη Πειραιά κυρίου Γιάννη Μίχα αφορά συνολικά 28 δημοτικά, 7 γυμνάσια και 8 λύκεια και γίνεται για προληπτικούς λόγους. Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από εισήγηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Πειραιά.

Για το θέμα εξέδωσε πριν από λίγο Δελτίο Τύπου η Νομαρχία Πειραιά. Είναι το τρίτο Δελτίο Τύπου που εκδίδει η Νομαρχία για τον ίδιο λόγο, δηλαδή την καταγραφή και παρουσίαση τάξεων, τμημάτων και σχολικών μονάδων στην περιοχή ευθύνης της που αντιμετωπίζουν πιθανά κρούσματα της νέας γρίπης.

Βέβαια ειδικά για την περίπτωση του 1ου Νηπιαγωγείου της Αίγινας, όπου θα γίνει αναστολή λειτουργίας μιας ολόκληρης σχολικής μονάδας προκύπτει το πρόβλημα, που θα παραμείνουν τα δεκάδες παιδιά που δεν νοσούν και που οι εργαζόμενοι γονείς τους έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, ο οποίος περιλαμβάνει τα παιδιά τους να βρίσκονται στο νηπιαγωγείο τις πρωινές ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png