Η Μαίρη Κουκούλη και ο Γιώργος Μπήτρος παρουσιάζουν το πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας!

 
Από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, με φόντο την υπέροχη παραλία της Αίγινας, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαίρη Κουκούλη και ο Γιώργος Μπήτρος, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, παρουσίασαν το πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που θα πραγματοποιηθεί από 18 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις, τόσο λόγω των θεατρικών έργων που παρουσιάζονται, όσο και των σχημάτων που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και γιατί το φεστιβάλ φέτος γίνεται δέκα χρονών! Είναι επετειακό και θυμάται τα πρώτα του βήματα, τιμά τον άνθρωπο που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε, την Άννα Γεραλή και είναι αφιερωμένο στον Τάκη Σπυριδάκη. Εμπνέει τον εικαστικό Νίκο Καπάνταη, που με μία εμβληματική αφίσα, δίνει το στίγμα ενός κτηρίου, του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, που αποτελεί χώρο δημιουργίας των θιάσων του νησιού.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεκαπέντε επιλεγμένες παραστάσεις, μεταξύ των οποίων και τρεις παιδικές. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα απολαύσουν οι φίλοι του φεστιβάλ είναι ο Γιώργος Κιμούλης, ο Στέλιος Μάινας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Αντώνης Λουδάρος, η Χριστίνα Αλεξανιάν. Ο κατάλογος των επιτυχημένων ηθοποιών, αλλά και των συντελεστών των παραστάσεων είναι μακρύς!
 
 
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.15
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Λυχνάρι Deco & Art (Σπ. Ρόδη 49) & Κέντρο Τύπου (παραλία Αίγινας).
 
Οργανωτική Επιτροπή:
Κουκούλη Μαίρη, Μπήτρος Γιώργος, Κουκούμη Αρετή, Μπήτρου Νεκταρία, Πανταβός Στράτος, Σταυρίδου Μαίρη, Στεργιούλας Ευθύμης, Στουραΐτου Λάλα, Τρικοπούλου Νένα, Χαρτοφύλακα Μάρθα, Χελιώτης Παναγιώτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png