Δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες", λόγω ακύρωσης της περιοδείας.


Δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες", που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Αυγούστου στο πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Αίγινας, λόγω ακύρωσης της περιοδείας. Την ακύρωση της παράστασης επιβεβαίωσε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Φεστιβάλ Αίγινας ο κ. Γιώργος Μπήτρος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Η ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου ανακοινώνει την παύση της περιοδείας της παράστασης "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: η δύναμη της φιλίας", λόγω προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Όσοι αγόρασαν εισιτήρια ηλεκτρονικά, θα λάβουν άμεσα επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Όσοι αγόρασαν από τα σημεία προπώλησης, μπορούν να κάνουν εξαργύρωση των εισιτηρίων τους στα ίδια σημεία.

Το περιβάλλον όπως έχει διαμορφωθεί μετά την επέλαση της υγειονομικής κρίσης λόγω του νέου κορωνοϊού, καθιστά αδύνατη τη συνέχιση της περιοδείας της παράστασης "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: η δύναμη της φιλίας". Ευχόμαστε σύντομα οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να ταξιδέψουμε και πάλι το έργο αυτό σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τους επαγγελματίες της ενημέρωσης που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια".