Μία μεγάλη συναυλία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Μπλε, στο 12ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Μία μεγάλη μουσική συναυλία με τίτλο "Juke Box - Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν" με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Η είδηση της μεγάλης συναυλίας στην Αίγινα επιβεβαιώθηκε χθες, κατά την διάρκεια της 1ης συνεδρίασης της Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής - Καλοκαίρι 2020. Σήμερα δημοσιεύθηκε και η επίσημη απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η συνεδρίαση της οποίας έγινε στις 21 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι και η θεατρική παράσταση "Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν", της Χριστίνας Αλεξανιάν, με ημερομηνία το Σάββατο 8 Αυγούστου, που θα παρουσιαστεί στο 10 Φεστιβάλ Θεάτρου, εντάσσεται επίσης στο πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής - Καλοκαίρι 2020. Πρόκειται για εκδηλώσεις που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρεια Αττικής, λόγω των ειδικών συνθηκών και των μέτρων για τον κορονοϊό, o δήμος στον οποίο θα φιλοξενηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πρέπει:

1) να προτείνει τους χώρους που θα διεξαχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις,
2) να οργανώσει τους προτεινόμενους χώρους σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΕΟΔΥ προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού,
3) να μεριμνήσει ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιηθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια, με απόλυτη ασφάλεια για το κοινό και για τους καλλιτέχνες, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων,
4) να μεριμνήσει ώστε κατά την έναρξη και τη λήξη της εκδήλωσης το κοινό και οι καλλιτέχνες θα προσέλθουν και αντίστοιχα θα αποχωρήσουν από το χώρο, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png