Λύση έφερε η παρέμβαση του βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη για την κάλυψη κενής θέσης στο λύκειο.

Την άμεση παρέμβαση του βουλευτή της Α' Πειραιώς κυρίου Δημήτρη Καρύδη προκάλεσε το δημοσίευμα του Aegina Portal για την κενή θέση καθηγητή φυσικής στο Γενικό Λύκειο Αίγινας και τις διδακτικές ώρες που χάνονται. Ο κύριος Καρύδης ερεύνησε προσωπικά το ζήτημα και μετά από επαφή που είχε με το Γενικό Γραμματέα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Κουλαϊδη πήρε τη διαβεβαίωση ότι από την ερχόμενη εβδομάδα στο Γενικό Λύκειο Αίγινας θα υπάρχει και δεύτερος καθηγητής φυσικής, ώστε να καλυφθεί το κενό που έχει δημιουργηθεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κύριο Καρύδη καθώς ανταποκρίθηκε άμεσα και με ουσιαστικό τρόπο. Άλλωστε πριν από δύο περίπου μήνες είχαμε δημοσιεύσει που είχε αποστείλει ο ίδιος με σχετική αναφορά στις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στην περιφέρεια της Α' Πειραιά.

Το ζήτημα ήρθε στην επικαιρότητα μετά από μήνυμα μαθήτριας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal που έκανε αναφορά στο πρόβλημα και που ακολούθησε λίγες μέρες αργότερα προκαλώντας το ενδιαφέρον του βουλευτή κυρίου Καρύδη. Το γεγονός καταδεικνύει την επικοινωνιακή αμεσότητα του διαδικτυακού μέσου. Εκτός από τον κύριο Καρύδη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου Αίγινας για την άμεση ενημέρωση που μας παρείχε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png