Τους 39°C έφτασε η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα. Σταδιακή υποχώρηση από αύριο.

 
Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του κόμβου Meteo, καθώς η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα έφτασε τους 39°C το μεσημέρι, σύμφωνα με τον σταθμό που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η αίσθηση της ζέστης ήταν έντονη στο νησί ήδη από το πρωί, ενώ τις μεσημεριανές ώρες οι μετρήσεις υπό σκιά σε διάφορα σημεία του κέντρου έδειχναν 2-3 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Οι συνθήκες καύσωνα που έζησε το νησί θα υποχωρήσουν, καθώς σταδιακά από αύριο η θερμοκρασία αν και θα παραμείνει υψηλή θα υποχωρήσει 3 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές της. Έτσι σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo, αύριο Κυριακή 2 Αυγούστου στην Αίγινα η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 36°C με τους ανέμους να πνέουν 2-3 μποφόρ από διάφορες διευθύνσεις.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα η θερμοκρασία στο νησί θα υποχωρήσει περαιτέρω την Δευτέρα με μέγιστη τιμή το μεσημέρι τους 35°C, ενώ τους 34°C, 33°C και 32°C θα φτάσει η μέγιστη τιμή της την Τρίτη 4, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Αυγούστου αντίστοιχα.