Με υψηλές θερμοκρασίες οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στην Αίγινα.

 
Υψηλές θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες οι θερμοκρασίες στην Αίγινα, που σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών θα κυμανθούν 35°C - 36°C, με θερμότερη ημέρα αυτή της Δευτέρας οπότε η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38°C. Πριν από λίγο εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, λόγω της ανόδου που θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στην χώρα τις επόμενες ημέρες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σήμερα Παρασκευή στην Αίγινα η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει τους 35°C με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στο νησί τους 36°C. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε βόρειους έως τρία μποφόρ. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στην Αίγινα και την Κυριακή 30 Αυγούστου με την θερμοκρασία να φτάνει τους 36°C και τους ανέμους να πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως τρία μποφόρ.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η Δευτέρα 31 Αυγούστου θα είναι η πιο ζεστή ημέρα για Αίγινα, καθώς ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 38°C με τους ανέμους να παραμένουν ασθενείς 2-3 μποφόρ από διάφορες διευθύνσεις. Σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα υποχώρηση αναμένεται από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, οπότε η μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας θα πέσει στους 34°C. Τ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png