Τρισάγιο στην μνήμη της Κατερίνας Αγγελάκη - Ρουκ τέλεσε ο Δήμος Αίγινας.


Στο κοιμητήριο της Αγίας Ειρήνης τελέστηκε σήμερα το πρωί από τον Δήμο Αίγινας, τρισάγιο στην μνήμη της Κατερίνας Αγγελάκη - Ρουκ. Η απώλεια της αγαπημένης ποιήτριας τον Ιανουάριο, ενός ανθρώπου που έζησε στην Αίγινα, την αγάπησε και αγαπήθηκε από τους κατοίκους της, γέμισε με θλίψη το νησί. Μάλιστα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας είχε τότε συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση, εκδίδοντας ψήφισμα θέλοντας να τιμήσει και να δηλώσει: "τα αισθήματα θλίψης για την απώλεια του εξαιρετικού ανθρώπου της ποίησης και της διανόησης". 

Μάλιστα στις 24 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, ενέκρινε την κατασκευή μνήματος με δημοτική δαπάνη προς τιμήν της. Σήμερα το πρωί παρουσία του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιου Θεριανού, των αντιδημάρχων κ. Γιώργου Σκαλτσιώτη και Δημήτρη Καραγιάννη, καθώς και του δημοτικού συμβούλου κ. Φίλιππου Τζίτζη τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη της από τον πατέρα Νικόλαο Γαρυφάλλου.

Υπήρξε εκπροσώπηση από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, ενώ την μνήμη της τίμησαν, η κυρία Φλώρα Αλυφαντή πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, η κ. Μαίρη Σταυρίδου από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και λίγοι πολίτες.  Το μνήμα που κατασκευάστηκε δημοτική δαπάνη, σχεδιάστηκε από τον κ. Γιώργο Καρύδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png