Κλείνει από τη Δευτέρα το Γυμνάσιο του Μεσαγρού.

Την παύση λειτουργίας για επτά ημερολογιακές ημέρες από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, τμημάτων και τάξεων σε 4 νηπιαγωγεία, 10 δημοτικά, 10 γυμνάσια και 3 λύκεια, στον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά, λόγω συρροής κρουσμάτων γρίπης και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου ιού γρίπης Α (Η1Ν1), αποφάσισε ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Πειραιά, κατόπιν ενημέρωσης από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της νόσου στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ανάμεσα σε αυτά και το Γυμνάσιο του Μεσαγρού στην Αίγινα. Η διακοπή λειτουργίας των σχολείων για επτά ημερολογιακές ημέρες γίνεται για προληπτικούς λόγους και έχει ως στόχο την πρόληψη της περαιτέρω διασποράς του νέου ιού της γρίπης Α (Η1Ν1). Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Νομαρχία Πειραιά χθες επισημαίνεται ότι στο διάστημα αυτό είναι απαραίτητο όλοι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων των οποίων διακόπτεται η λειτουργία, να απέχουν από άλλα μαθήματα ή ομαδικές εξωσχολικές δραστηριότητες. Για τις παύσεις λειτουργίας των σχολείων η Νομαρχία Πειραιά ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το ΕΚΕΠΥ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png