Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις μελέτες του κλειστού γηπέδου στο κτήμα Γκίκα. Τι θα περιλαμβάνει το έργο.


Δημοσιεύθηκε χθες η προκήρυξη για τις μελέτες του κλειστού γυμναστηρίου Αίγινας συνολικού προϋπολογισμού 80.586 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό 2020 του Δήμου Αίγινας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Οι μελέτες αφορούν στη συμπλήρωση των υφιστάμενων μελετών του κλειστού γυμναστηρίου, δηλαδή την Στατική Μελέτη, την Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη Κτηριακών Εγκαταστάσεων, την Γεωτεχνική Μελέτη και την Περιβαλλοντική Μελέτη. Για το έργο υφίσταται Τοπογραφική και Αρχιτεκτονική Μελέτη οι οποίες στο χρόνο που είχαν συνταχθεί περιελάμβαναν σχέδια και υπολογισμούς που αποτελούν αντικείμενο Μελέτης Εφαρμογής και έχουν την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, κατά την φάση της εκπόνησης των παραπάνω μελετών, θα γίνει έλεγχος πληρότητας των υφιστάμενων μελετών, προκειμένου αυτές να αποτελέσουν πλήρη μελέτη εφαρμογής και προς το σκοπό αυτό να πραγματοποιηθούν ενδεχόμενες συμπληρώσεις, χωρίς επανεκπόνηση μελετών που ήδη υφίστανται. Επιπλέον, προβλέπεται και η σύνταξη των αντίστοιχων Τευχών Δημοπράτησης για την μελέτη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου με αθλητικές εγκαταστάσεις στο ακίνητο "Γκίκα" στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

Τι θα περειλαβάνει το έργο:
  • Ένα κλειστό γυμναστήριο που περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ - βόλεϊ ολικής έκτασης 36.45 μ. x 37.39 μ. με αγωνιστικό χώρο 19.00 x 36.30 μαζί με τα περιθώρια και ελεύθερου ύψους 9.55 μ στο χαμηλότερο σημείο της στέγης. Επίσης, σταθερές κερκίδες που διαμορφώνονται στη μία μεριά της μακριάς πλευράς του γηπέδου χωρητικότητας 175 θεατών περίπου, συγκρότημα βοηθητικών χώρων της αίθουσας με χώρους εξυπηρέτησης αθλουμένων, προπονητών, διαιτητών, ιατρικής υποστήριξης κτλ. χώρους διοικητικής υποστήριξης με γραφεία, χώρους εξυπηρέτησης θεατών, αποθήκες και μηχανολογικούς χώρους.
  • Εργασίες κατασκευών για την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, που αφορούν ράμπες, πλατφόρμες ανύψωσης σε σκάλες εισόδου και ανελκυστήρα για διευκόλυνση πρόσβασης στο χώρο θεατών και τα φουαγιέ, χώρους εξυπηρέτησης (ειδικά WC και αποδυτήρια), ειδική σήμανση για άτομα με προβλήματα όρασης.
  • Ένα ανοικτό γήπεδο βολει ολικής έκτασης 9 μ. x 18 μ. και ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ ολικής έκτασης 15 x 28,10 μ. με σταθερές κερκίδες χωρητικότητας 315 θεατών περίπου.
  • 35 θέσεις στάθμευσης εκ των οποίων δύο από αυτές θα εξυπηρετούν ΑΜΕΑ.
  • Όλα τα απαιτούμενα υποστηρικτικά έργα περιβάλλοντος χώρου.

Κύριος του έργου και αναθέτουσα αρχή είναι ο Δήμος Αίγινας. Διευθύνουσα υκπηρεσία το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, αρμόδιο Τεχνικό Συμβούλιο η ΣΔΕ της Περιφέρειας Αττικής.

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας –τιμής. Χθες αναρτήθηκε η διακήρυξη στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων, ενώ η 28η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως ημερομηνία για την ανάρτηση της διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ. Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών είναι η 28 Οκτωβρίου και καταληκτική η 23η Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png