Παρελθόν η ταμπέλα της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στο Λιμάνι.


Η μεγάλη ξύλινη ταμπέλα που υπήρχε στο κτήριο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην παραλία της Αίγινας είναι πλέον παρελθόν. Το κατέβασμα της ταμπέλας πέρα από την πραγματική του διάσταση κρύβει και ένα συμβολισμό, καθώς αποτελεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας του εικαστικού Νεκτάριου Κοντοβράκη και το επιστέγασμα της συνεργασίας του με τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αίγινα κύριο Φίλιππο Τζίτζη, ενώ ίσως μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για την αισθητική βελτίωση της παραλίας σύμφωνα με τις προτάσεις του κυρίου Κοντοβράκη.

Το θέμα είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο, όταν τότε σε μία ομιλία με θέμα, η οποία είχε γίνει στο εντευκτήριο του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου της Κυψέλης ο κύριος Κοντοβράκης μετά από την παρουσίαση μέσω φωτογραφιών, της αισθητικής παρακμής πολλών σημείων του νησιού, ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορέων να συμμετάσχουν στην αισθητική αναβάθμιση του. Ένα από τα αρνητικά παραδείγματα που είχε θέσει τότε ο κύριος Κοντοβράκης ήταν και η μεγάλη, ξύλινη ταμπέλα στο κτήριο της Τοπικής στην παραλία. Ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης μιλώντας προς το κοινό ανταποκρίθηκε άμεσα και δεσμεύτηκε προσωπικά για το κατέβασμα της. Οι μήνες πέρασαν και μία δεύτερη ανοιχτή έγινε αυτή τη φορά στο Τιτίνα και συγκεκριμένα το Νοέμβρη. Ο κύριος Κοντοβράκης υπενθύμισε τη δέσμευση του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη στο κοινό και λίγο αργότερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το κατέβασμα της.

Έτσι πριν από τρεις μέρες το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο ανδρών έφερε αποτέλεσμα, η ταμπέλα κατέβηκε αναδεικνύοντας την παραδοσιακή όψη του κτηρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png