Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά στην Κυψέλη.


Από τις 27 έως και τις 31 Δεκεμβρίου το Τοπικό Συμβούλιο και το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης διοργανώνουν μια σειρά από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα γίνουν στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου και περιλαμβάνουν την προβολή πέντε χριστουγεννιάτικων ταινιών και μία γιορτή στις 28 Δεκεμβρίου. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κυψέλης κύριος Νίκος Μαρίνος, σκοπός των εκδηλώσεων είναι τα παιδιά να αισθανθούν το κλίμα των Χριστουγέννων, μέσα από τη μαγεία των ηρώων των ταινιών και τις συγκινήσεις που προσφέρει η μεγάλη οθόνη!

Το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης για μία ακόμη φορά θα είναι ο πυρήνας των εκδηλώσεων, καθώς οι καιρικές συνθήκες της εποχής απέτρεψαν τους διοργανωτές από την ιδέα εκδηλώσεων σε εξωτερικό χώρο. Στην κεντρική εκδήλωση που θα είναι μια μεγάλη γιορτή με ξωτικά και αγιοβασιλίτσες, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με χορό, τραγούδι, κεράσματα και μαλλί της γριάς. Οι προβολή των ταινιών θα ξεκινά κάθε μέρα στις 16:30 μ.μ. ενώ η με μεγάλη γιορτή θα γίνει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου από τις 14:00 μέχρι 16:30. Η ιδέα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για παιδιά, αποτελεί ζητούμενο για τους περισσότερους γονείς του νησιού, που θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερες παιδικές εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png