Διανομή 3.000 δωρεάν καρτών στάθμευσης στους καταστηματάρχες του κέντρου.


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9 η διανομή των 3.000 καρτών, που αφορούν στη δωρεάν στάθμευση των πελατών των καταστημάτων για τις ημέρες των εορτών. Το ενδιαφέρον είναι ότι την διανομή των καρτών έκαναν ο ίδιος ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιάννης Πούντος, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης. Η επιλογή αυτή έγινε ώστε ο κύριος δήμαρχος και οι συνεργάτες του, να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον εμπορικό κόσμο της Αίγινας, να ακούσουν τα προβλήματα του και να αφουγκραστούν την κίνηση της αγοράς.


Η διανομή ξεκίνησε από την πεζοδρομημένη Σπύρου Ρόδη και το γεγονός προκάλεσε έκπληξη αρχικά στους καταστηματάρχες. Όμως πολύ σύντομα δημιουργήθηκε ένα οικείο κλίμα, που έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και φυσικά γιορτινές ευχές. Η συγκεκριμένη προσφορά προς τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους του νησιού, είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και το κόστος του θα καλυφθεί από τις αμοιβές των αιρετών. Στόχος της να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους κατοίκους του Αίγινας, ώστε να κατέβουν στα καταστήματα του κέντρου και να κάνουν τις αγορές τους από αυτά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png