Συγκρότηση Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας.


Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που υπογράφεται από την υπουργό Νίκη Κεραμέως συγκροτήθηκε το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας το οποίο αποτελείται από τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ως ακολούθως:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



1. Καλόφωνο Γεώργιο, ιστορικό βυζαντινολόγο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Σακκιώτη Σταύρο, συνταξιούχο του Εμπορικού Ναυτικού.
2. Οικονόμου Νικόλαο, καθηγητή πληροφορικής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γιαννούλη Εμμανουήλ, Ιερέα – συνταξιούχο Θεολόγο.
3. Κρητικού Ίρις-Στέλλα, ιστορικό τέχνης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αλεξίου Σίλα-Βασιλική, συνταξιούχο δημοσιογράφο.
4. Καλαμάκη Διονύσιο, Αναπληρωτή καθηγητή Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ζαμπέλη Βασίλειο, καθηγητή φυσικής αγωγής.
5. Κουκούλη Νεκτάριο, συνταξιούχο δάσκαλο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Βλάχου Ελένη διοικητική υπάλληλο Κέντρου Υγείας Αίγινας.

Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Καλόφωνος Γεώργιος και Αντιπρόεδρο ο κ. Οικονόμου Νικόλαος.  Η θητεία του Εφορευτικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Η απόφαση θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png