Το Νοέμβριο εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η πόντιση του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.

 
Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της πόντισης του υποθαλάσσιου αγωγού, η οποία σε τελευταία ενημέρωση είχε τοποθετηθεί ότι θα γίνει ανάμεσα στο διάστημα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, φαίνεται ότι μετατίθεται για τον Νοέμβριο, με πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης στις 10 Νοεμβρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αυτή  ήταν η ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Επίσης, προσέθεσε ότι για το σκοπό αυτό ο ανάδοχος του έργου έχει παραλάβει έναν υπερσύγχρονο γερανό για την πόντιση. Αυτήν την περίοδο είναι σε εξέλιξη η εκπαίδευση του προσωπικού και οι προσομοιώσεις.
 
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζορμπάς είπε: "Σχετικά με τον υποθαλάσσιο αγωγό η ημερομηνία η οποία μας ενημέρωσε ο ανάδοχος του έργου, ότι εκτιμά ότι θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου. Να πούμε, ότι έχει παραλάβει τον νέο υπερσύγχρονο γερανό για την πόντιση. Γίνεται η εκπαίδευση του προσωπικού, γίνονται προσομοιώσεις και εκτιμούμε ως δημοτική αρχή ότι μέσα στον Νοέμβριο ότι θα ξεκινήσει η πόντιση".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png